Začínam s chudnutím, kto sa pridá???
-
Začínam s chudnutím, kto sa pridá???
Určite to poznáte viacerí, pozriete sa do zrkadla a zistíte, že Vaše telo je stále väčšie (a širšie )... Ja som tiež dospela k tomuto bodu. Pri výške 163 cm a váhe 78 kg som sa rozhodla niečo so sebou robiť. Pridá sa ku mne niekto? Spolu sa môžeme motivovať, vymieňať si skúsenosti a ľahšie sa tak dopracovať k svojmu vysnívanému číslu... Teším sa na Vás, spoluchudnúci Spolu to zvládneme
- isabelle
Re: Začínam s chudnutím, kto sa pridá???
Ahoj dievcatko_123.
Ja som začla od 2.1.2013. Cez najhoršie som sa prelúskala, teda naučiť sa jesť. Bola som prípad veľa pohybu a málo jedla. Tak papám. Vitaj ešte raz. Je tu veľmi veľa super ľudí čo ťa podporia a pomôžu. Stačí sa pýtať. Aj mne pomáhajú.
Držím palčeky a hor sa do toho! Hlavne nepoľavuj...
Ja som začla od 2.1.2013. Cez najhoršie som sa prelúskala, teda naučiť sa jesť. Bola som prípad veľa pohybu a málo jedla. Tak papám. Vitaj ešte raz. Je tu veľmi veľa super ľudí čo ťa podporia a pomôžu. Stačí sa pýtať. Aj mne pomáhajú.
Držím palčeky a hor sa do toho! Hlavne nepoľavuj...
-
Ahoj a ďakujem za privítanie Ja som začala chudnúť skôr, presnejšie od 7.1.2013. Na nete som našla stránku s týždňovými cvičebnými plánmi, tak poctivo cvičím už štvrtý. No môj problém bol veľa jedla a málo pohybu, tak začína sa mi skutočne ťažko... Keď som po 3 týždňoch schudla 0,5kg, rozhodla som sa zmeniť aj príjem kalórií. Bude drina
- tini
dievcatko, ahojki, vitaj na stranke A aky mas nastaveny ten prijem KJ? Jedavas pravidelne? Pol kila je nahodou parada Doteraz si ako jedavala, kym si nechudla?
41 rokov, 178 cm, cca 63,5kg, max vaha 92kg,
Ciel: Zit zivot naplno. Zivot je pohyb. Kalokagatia.
"Dobre vidime iba srdcom. To hlavné je očiam neviditeľné."
-
vitaj medzi nami dievcatko ,aj ja som zaciatocnik,tak som velmi rada,ze mam s kym komentovat miznuce ci pribudajuce kilecka prajem ti,aby si to dotiahla az do uspesneho schudnutia
-
tini, príjem kalorií nejak nemám nastavený, snažím sa jesť viac zeleniny a ovocia namiesto sladkého, začala som jesť pravidelne ale pri mojej práci (dve smeny) je to dosť náročné. Hlavne sa snažím nekonzumovať nezdravé jedlá. Doteraz som jedávala tak 4 krát do dňa, raňajky, obed, potom nejaká suchá večera v práci a ešte keď som domov prišla tak okolo 22:00 som sa napchala všetkým, čo mi pod ruku prišlo Takže sa na mňa kilá len tak lepili... Za 2 a pol roka čo som začala pracovať sa na mňa prilepilo asi 10 kg
-
alenka228 super, budeme sa motivovať Aj tebe teda prajem veľa zdaru pri tých ubúdajúcich kilečkách
-
ahojte babule,
ja sa rada znova pridam. Som minuly rok pekne schudla z 73 na 63. a potom som sa zase prestala kontrolovat a pribrala som na 68 tak zacinam znova.
tento raz idem proti tomu aj sportom. uz treti tyzden chodim na aquafitness a strasne ma bavi tento sport. asi jediny co ma zatial bavi .
stravovat normalne som zacala az tearz v pondelok. ale uz za tri dni sa citim lepsie .
tak ako ste na tom vy ?
ja sa rada znova pridam. Som minuly rok pekne schudla z 73 na 63. a potom som sa zase prestala kontrolovat a pribrala som na 68 tak zacinam znova.
tento raz idem proti tomu aj sportom. uz treti tyzden chodim na aquafitness a strasne ma bavi tento sport. asi jediny co ma zatial bavi .
stravovat normalne som zacala az tearz v pondelok. ale uz za tri dni sa citim lepsie .
tak ako ste na tom vy ?
30. rokov 158 cm
Start 03/09/13 - 69 kg
24/9/13 - 65 kg
1/10/13-64
8/10/13-63
15/10/13-62
4/11/13-61
20/11/13-60
22/12/13-58
8/1/14-59-kilo v svaloch
Ciel 56kg
Start 03/09/13 - 69 kg
24/9/13 - 65 kg
1/10/13-64
8/10/13-63
15/10/13-62
4/11/13-61
20/11/13-60
22/12/13-58
8/1/14-59-kilo v svaloch
Ciel 56kg
- isabelle
dievcatko ako sa ti darí?
- tini
nitrix, paradicka, super, ze si sa opat rozbehla, drzim ti palce.. je fakt, ze ked sa clovek dobre stravuje, aj sa lepsie citi
-
isabelle, celkom to ide. Ale musím sa naučiť jesť a piť. Chcela som začať aj behať, ale napadalo u nás pol metra snehu tak som dobehala.. ale už jem menej sladkostí a slaných vecí a viac ovocia a zeleninových šalátov, dokonca mi zachutila aj ovsená kaša Váha sa pohla o kilečko... A tebe sa ako darí?
-
Dievčatá, moje cvičenie dostalo dočasne STOP T Taká chrípka na mňa prišla... S jedlom to tiež nebolo ružové. Nevládala som sa ani najesť Už mi aspoň horúčky ustúpili, tak dúfam, že sa čoskoro uzdravím a budem môcť znova sa pustiť do cvičenia. Chcem začať cvičenie s Jillian Michaels, máte niekto s tým skúsenosti??
-
Ahojte dievčatá ak by som mohla, rada by som sa k vám pridala. Taktiež potrebujem schudnúť ale bez nejakej tej motivácie to poriadne neide
-
Ahojte, aj ja sa pridám. mám 97kg, chodím poctivo cvičiť už dva mesace na wacupover a vibrafit, tiež obmedzujem vyrazne jedlo. Akože ide to veľmi pomaly ale už mám dole 3,5kg aspoň volačo...aj keď mávam depky, že to ide veľmi pomaly. Čakala som že to pôjde rýchlejšie. Čo si baby varievate na obed?
- tini
ahojki ivetta, nuz, rychlost ci pomalost chudnutia moze zavisiet od viacerych faktorov. Ako si jedavala pred chudnutim? A ako konkretne jedavas teraz - ako casto, kolko, co presne? Ono zaklad pri chudnuti je strava, asi 70-80 percent uspechu. Pohyb sa k tomu pridava, ale nie je najdolezitejsi. Pri cviceni ak robis silove, sa mozu budovat aj svaly, preto nemusia byt vidno ubytky az tak na vahe. Aj si merias obvody?