Bruško - prosím o pomoc! :)
- sisawinx
Bruško - prosím o pomoc! :)
Ahojte Od minulého roku som schudla z 73.5 kg na 58 kg (behá mi to kilečko hore dole) a som so sebou v celku spokojná, chodievam aj behávať, ale akosi neviem ako na to bruško, nie je tučné, iba také akési ochabnuté, a hoci tam už nemôže byť priveľa tuku, stále mám trochu faldíky, chcela by som sa opýtať, či niekto nemáte nejaký zaručený program, alebo plán, podľa ktorého by som si kontrolovala stravu a cvičila nejaké cviky, ktoré by mi pomohli to bruško spevniť. Cvikov poznám veľa, len ich akosi neviem účinne aplikovať a tak by som bola rada, ak by ste mi vedeli nejako poradiť, začína predsa to letu a ja sa trošku hanbím ísť do bikín. Viem, že bruško je problematická partia a ťažko sa formuje a že to nebude za dva týždne perfektné, ale nejako začať musím
Ďakujem vám veľmi pekne ! <3
Ďakujem vám veľmi pekne ! <3
- tini
Re: Bruško - prosím o pomoc! :)
ahojki sisa, prestuduj si tu stranky o chudnuti, o kvalitnej strave sa tam docitas dostatok infosiek. Co sa bruska tyka, ja si myslim, ze to je ozaj na dlhsie, treba ho cvicit proste, cviky mozes kombinovat rozne. V jednom casopise muscle and fitness, vyslo specialne cislo o cviceni brucha, mrkni na nete, myslim, ze sa da aj objednat, nestoji vela. Avsak pri tom vsetkom si myslim, ze by si mala cvicit aj ostatne casti tela, aj chrbat a podobne, nielen brucho (cvicit treba vzdy rozvnomerne).
41 rokov, 178 cm, cca 63,5kg, max vaha 92kg,
Ciel: Zit zivot naplno. Zivot je pohyb. Kalokagatia.
"Dobre vidime iba srdcom. To hlavné je očiam neviditeľné."
- sisawinx
jeej, ďakujem, vieš, ja aj športujem pravidelne, pretože hrám lacrosse, hrávame zápasy a tak, ale hlavne to pôsobí na nohy, lebo to je šport viac menej o behu a rukách, hoci počula som, že beh spevňuje všetko ale neviem neviem...každopádne ďakujem, ja by som si mala spraviť taký plánik, alebo niečo také, aby som sa toho držala, pretože inak na to zabúdam...
- tini
sisa, urob si plan a normalne si zapisuj a odfajkuj, co si urobila atd, aby si mala prehlad.
-
Prehľad je dobrá vec, navyše až sa na neho pozrieš a uvidíš cos urobila budeš mať z toho aj dobrý pocit a ten je taky dôležitý
- sisawinx
Grrr, ako tak kukám, tak som tu už o tom písala No nič, tak napíšem ešte raz
Takže, fakt sa chcem pustiť do nejakého cvičiaceho plánu, aby som sa pozbierala (po lete v Amerike je to ťažko ).
Tak zrejme sem budem hádzať update-y aby som mala nejakú motiváciu a stále prispievala.
Takže, fakt sa chcem pustiť do nejakého cvičiaceho plánu, aby som sa pozbierala (po lete v Amerike je to ťažko ).
Tak zrejme sem budem hádzať update-y aby som mala nejakú motiváciu a stále prispievala.
Last edited by sisawinx on 16 Jan 2014, 20:09, edited 1 time in total.
- mamina1
Siska, podla mna (ale nechcem nikomu vnucovat svoj nazor) mas brusko krasne. Ty chces by modelka alebo herecka?
Nerozumiem, odkial ludia beru tu informaciu ze brucho ma byt ploche. Podla mna byt ploche nema, to som videla len u anorekticiek modeliek alebo hereciek. pravda, su nejake, co to maju prirodzene, ale myslim, ze u vacsiny zien to normalne a prirodzene proste neni.
no ale som Ti asi moc nepomohla...
Nerozumiem, odkial ludia beru tu informaciu ze brucho ma byt ploche. Podla mna byt ploche nema, to som videla len u anorekticiek modeliek alebo hereciek. pravda, su nejake, co to maju prirodzene, ale myslim, ze u vacsiny zien to normalne a prirodzene proste neni.
no ale som Ti asi moc nepomohla...
- tini
No, brucho rozhodne je ploche vtedy, ked clovek neje , mozno este v pripade fitnesiek, ktore maju ozaj veeeelmi silne brusne svaly (ale zvacsa tiez velmo malo az primalo jedia). Ploche brusko nie je realita, je to mytus z reklamnych fotiek, jasne, ze modelky predtym tiez nejedia (a obecne tiez velmi malo). Ked clovek zje cosik, najma vacsie na objem, ako zeleninka a podobne, napije sa, je jasne, ze sa brusko cosi vyduje.
Siska, mne sa zda, ze mas super postavicku aj brusko v pohode, nie je tucne. Aky mas problem s nafuknutim zaludka? Nejak Ta nefukuje, ci Ti zle travi?
Siska, mne sa zda, ze mas super postavicku aj brusko v pohode, nie je tucne. Aky mas problem s nafuknutim zaludka? Nejak Ta nefukuje, ci Ti zle travi?
- sisawinx
No, casto mi nafukuje brusko, potom mam zo seba pocit, ze vyzeram jak nejaky vagon .
Ale od zajtra (pondelok), skusim uplne obmedzit rafinovany cukor a budem si pekne davkovat jedla tak uvidim po tyzdni, ci to nie je len mojim obcasnym maskrtenim...a este vyhodim pecivo, teda skor obmedzim, mam pocit, ze mi to nerobi bohvieako dobre. Chcela by som este trosku schudnut, tak toto mi uskodit nemoze. Ak mate este niekto nejake rady na to nafukovanie bruska dajte vediet, potesim sa
Ale od zajtra (pondelok), skusim uplne obmedzit rafinovany cukor a budem si pekne davkovat jedla tak uvidim po tyzdni, ci to nie je len mojim obcasnym maskrtenim...a este vyhodim pecivo, teda skor obmedzim, mam pocit, ze mi to nerobi bohvieako dobre. Chcela by som este trosku schudnut, tak toto mi uskodit nemoze. Ak mate este niekto nejake rady na to nafukovanie bruska dajte vediet, potesim sa
- sisawinx
A mimochodom, ďakujem za veľmi milé ohlasy
Nechcem byť modelka ani herečka (aj keď stať by sa mohlo všetko) ale hlavne chcem byť spokojná sama so sebou, keď sa zbadám v zrkadle
Nechcem byť modelka ani herečka (aj keď stať by sa mohlo všetko) ale hlavne chcem byť spokojná sama so sebou, keď sa zbadám v zrkadle
- tini
ahojki, ak aj obmedzis pecivo, tak ale nie komplexne sachace celkove. Moze Ti mozno robit daco zle z kupovaneho peciva (ja mam napr. alergiu na alfa-amylazu, to tiez sa prejavuje nafukovanim), niekomu aj kvasnice nerobia dobre. Napriek tomu zarad ale do jedalnicka ine pomale sachace - bud domace celozrnne pecivko, alebo knackebroty, a ine suche veci.. A samozrejme ine veci patriace do pomalych sachacov (celozrnne cestoviny, ryza natural, pohanka....)
- mamina1
Siska moja kamaratka ma zas fest alergiu na kvasnice, moze len nekvaseny chlieb. z normalneho ju straaasne naduva. robi si take placky. tak mozno ci to nemoze byt aj Tvoj pripad?
- evul
Tini, prosim ta, ako sa prejavuje alergia na alfa-amylazu? Ja teda ploche brucho moc nemam, ale niekedy mam obdobia, ze ma (v podstate bez nejakych extra dovodov) straaaaasne nafukne
- tini
evul, presne tak, nafukovanim. Aj na alfu amylazu, aj na rozne teda ine typy alergii. ja mam na soju, vajce, jablka, tu alfu-amylazu, hydinu. U mna presne velke brusko, nafukovanie, a aj vedlajsie zvukove a cuchove efekty A ked sa mi to zadari prehnat dako, tak ma uplne v tom brusku tlaci, aj jak keby na zaludok;) Uz ked teraz o tom viem, tak si davam bacha, ono totiz urcitu mieru obcas daco mozem take aj z tych veci, ale vraj ak to clovek prezenie, moze sa mu alergia zhorsit..
- evul
Hm, to je zaujimave, asi sa budem musiet dat vysetrit. Lebo posledne som bola uplne desne nafuknuta, a to som nejedla nic zvlastne, aspon myslim... Ja zas nemozem laktozu, hlavne teda v mlieku, a surova zelenina tiez niekedy robi zaujimave veci