flash, mam taky dojem ze si si absolutne neprecital ziadne vseobecne rady ktore sa na tomto fore zvycajne davaju, rozhodne tu nikto neradi nikomu aby drzal diety a uz vobec nie hladovky

otazne je ci si uvedomujes co je normalne jedenie...ja tiez jem normalne, a mozne dlho diskutovat o tom co to ta norma je

kazdopadne moja norma je urcite ovela nizsia a zlozenim ina ako tvoja norma

, lenze niektore zienky co sem zavitaju a pytaju radu, si pod normalnym jedenim predstavuju casto krat nieco co je hlboko pod hranicou normy a casto krat uz hotova hladovka a takej osobe nadsene pisat ze ma dvakrat denne tvrdo makat tak skonci v nemocnini...uz tu pisali niektore slecny so jedli tak 3 jablka denne a 4 hodiny denne cvicili, behali, brusakovali..pod normalnym jedenim si vela ludi predsavuje velmi vela veci, preto si treba davat pozor kto sa na co pyta a ako sa mu odpovie
klobuk dole pred to makackou co predvadzas, lenze tvoja skusenost sa neda jednoducho skopirovat na kazdeho, su tu maminy ktore nevedia co skor, casto krat varia tri rozne jedla (sebe, detom a manzelovi) vela ludi tu ma male deti, ktore vyzaduju velke mnozstvo casu, su tu ludia co robia na smeny, dokonca tusim niekto pisal ze robi v noci...ani ja osobne si neviem predstavit cvicit rano aj vecer

ja mam iny recept ktory funguje mne