Chudnutie a udržanie...snad žiadne pribratie :D

Kto schudol, neskončil. Nasleduje trvalá kontrola jedla a cvičenie. Kto po schudnutí nekontroluje papu a necvičí, čoskoro zas priberie.
Post Reply
Viktoria88

Chudnutie a udržanie...snad žiadne pribratie :D

Post by Viktoria88 » 06 Sep 2010, 20:08

Ahojte, chcela by som sa Vás spýtať, že ked 1-2 krát za týžden si doprajem čokoládu alebo napr. dnes som zhrešila klobasku som si dala 3-4 kolečká xmurx ..ale inak papám hlavne ovocie, zeleninu, či aj takto priberiem späť? strašne sa bojím jojo efektu, chudla som s cvicením a tým, že som nejedla chlieb a žiadne biele pečivo. Vy ako udržujete svoju váhu? Máte prehrešky a podbne? xhamx

Dakujem za rady :)
Vek:20 Výška:163cm Váha:57kg
cieľ:53kg Musim odolať sladkostiam :D

limetka

Re: Chudnutie a udržanie...snad žiadne pribratie :D

Post by limetka » 08 Sep 2010, 08:37

viki,
v prvom rade sa chcem opytat, ci si myslis ze nebudes jest do konca zivota? xudivx najlepsi sposob je jedavat tak, aby to bolo udrzatelne cely zivot. Jasne ze obcas zavynimkujem - udrzujem viac ako rok s max pribunutim 2kil a samozrejme ze odmietam zit bez pizzy, pecenej klobasy a horkej cokolady. Na pizzu ideme s priatelom raz mesacne do oblubenej pizzerie - dam si v ten den lahsi olovrant, a jasne ze nejdeme o deviatej vecer. Kludne sprasim polovicu ako on. Cokoladu neskladujem doma - ak mam na nu chut - kupim si a postupne po riadkoch zjem. A klobaskou sa netlacim doma, ale ked sme na nejakom jarmoku a prepadne ma chut, pokojne si ju raz za cas doprajem. toothsmile dolezita je miera. nie vynimka kazdy den. vynimka niekedy, s chutou a bez vycitiek. To je moj recept. Ked som doma papam na 100vzorne a potom ked si niekam vyrazim, som na grilovacke, na oslave, dam si na co mam chut. Napriklad chipsy som nejedla asi 2 roky - proste su veci, ktore nejem vobec, lebo bez nich dokazem zit...
Drzim palce, najst si vyrovnanu cestu, lebo inak vzdy nasleduje jojo... xstrechx
27 rokov, 177cm, schudla som 19kg
max: 80kg
min: 61kg
teraz: 64kg

Viktoria88

Re: Chudnutie a udržanie...snad žiadne pribratie :D

Post by Viktoria88 » 25 Sep 2010, 14:21

Dakujem za odpoved, no ja tiež ked robime grilovačku alebo som v meste dam si kebab so salatom raz za cas :) No len mna posledne 2 tyzdne chytaju nesmierne chute na sladke, pred 3 dnami vecer som zbaštila jednu orieskovu milku celu+ =polovicku z medovej milky a potom mi prislo nesmierne zle a musela som sa trochu vyvracat xudivx :( proste hrozne...
Dnes som sa rozhodla,že znova začnem chudnuť,
na ranajky som si dala jablko stredne,1slivku a polystyrenovy chlebik :)
na obed som mala mix miesanej zeleniny s 1 platkom syru a momentalne vobec niesom hladna :) Kedze trpim celiakiou stravu mam obmedzenu, nejem biele pecivo,chipsy ani vyprazane lebo je to mastne a potom je mi zle :/

Forum si pomaly ale isto citam a velmi sa mi paci :) Dufam ze mi pomozete v tomto smere nejak aby som sa neprejedala tymi cokoladami xpapax ...hanbim sa :(
Vek:20 Výška:163cm Váha:57kg
cieľ:53kg Musim odolať sladkostiam :D

Post Reply