Houmi zbiera recepty
- Houmi
Houmi zbiera recepty
Amanda, to zneje dobre....
Jogurt..... ja som prišiel na zaujimavu kombinaciu.... teda možno je normalna, ale ja som sa s tym este nestretol.....
Pomazánky... vyčšinou sa zmieša niečo s maslom alebo majonézou a korenim, cibulou cesnakom.....
proste vela tuku....
mna napadlo, čo tak urobit dietnejšiu variantu a vyhodiť von tieto dva tuky...
Zobral som hladký tvaroh, nie hrudkovany... k nemu na rozriedenie aby sa dalo fajne natierať trošku jogurtu, na drobno nakrajanu cibulku, trošku cesnaku, červená paprika a soľ.... vymiešať a ťe mňáááám.... Pripadne do toho este varene vajíčko na tvrdo....
Akože ozaj fajná pomazánka.... ulahodila mojim chuťovym pohárikom
Jogurt..... ja som prišiel na zaujimavu kombinaciu.... teda možno je normalna, ale ja som sa s tym este nestretol.....
Pomazánky... vyčšinou sa zmieša niečo s maslom alebo majonézou a korenim, cibulou cesnakom.....
proste vela tuku....
mna napadlo, čo tak urobit dietnejšiu variantu a vyhodiť von tieto dva tuky...
Zobral som hladký tvaroh, nie hrudkovany... k nemu na rozriedenie aby sa dalo fajne natierať trošku jogurtu, na drobno nakrajanu cibulku, trošku cesnaku, červená paprika a soľ.... vymiešať a ťe mňáááám.... Pripadne do toho este varene vajíčko na tvrdo....
Akože ozaj fajná pomazánka.... ulahodila mojim chuťovym pohárikom
-
Re: Houmi zbiera recepty
no veď do krevetového koktajlu origoš patrí šlahačka či čo ale jednak že nemám doma a jogurt áno..hentú kombináciu jedávam že jogurt s tvarohom kedysi snáď aj denne na raňajky v poslednej dobe mi ale nejde tak na chuť "sladké" a dám prednosť vajciam...
- Houmi
no hej, kombinacia tvaroh jogurt vanilinovy cukor a máš miláčika
- mary
V minulosti robene pomazanky s tvarohom mi nikdy nechutili, ale teraz je to o inom.
Milacik je mnaaaam.
Milacik je mnaaaam.
56r/167cm
"Neříkej že nemůžeš, když nechceš. Protože přijdou velmi brzy dny, kdy to bude daleko horší: budeš pro změnu chtít a pak už nebudeš moci. "
cieľ 69,7kg
"Neříkej že nemůžeš, když nechceš. Protože přijdou velmi brzy dny, kdy to bude daleko horší: budeš pro změnu chtít a pak už nebudeš moci. "
cieľ 69,7kg
- Houmi
Chute sa menia.... Pár rokov dozadu by som nedal do úst sojové gebuziny a teraz....
Milujem take tie vegie nátierky v tubičkách (škvarková, mexická) tie sú úplne úžasné....
A aj vegie jaterničku, alebo vegie rezníky....
Akože ja som mäsožravec, mäsa sa nikdy nevzdám... ale na spestrenie, a uspokojiť trošku zdravšie svoje chute....
Nedá sa každý deň jesť škvarky a rezne...
A práve mi volala manželka, či sa mi nechce isť k mäsiarovi a uvariť huspeninu... No, takto sa chudne? .... Kruci....
Milujem take tie vegie nátierky v tubičkách (škvarková, mexická) tie sú úplne úžasné....
A aj vegie jaterničku, alebo vegie rezníky....
Akože ja som mäsožravec, mäsa sa nikdy nevzdám... ale na spestrenie, a uspokojiť trošku zdravšie svoje chute....
Nedá sa každý deň jesť škvarky a rezne...
A práve mi volala manželka, či sa mi nechce isť k mäsiarovi a uvariť huspeninu... No, takto sa chudne? .... Kruci....
-
To máš Houmi úplnú pravdu. V minulosti by som na peknú 40-ku, ani len nepomyslel a teraz (zmena chuti).
-
cukor nehrozí to len ak na vianoce som piekla nieco s cukrom...a sladké ani nemám chuť keď si aj zoberiem do roboty tam mi to pár dní leží v chladničke mám chuť na niečo pikantnejšie
-
Amanda a prečo si myslíš, že Tebe by nemohla hroziť nízka hladina cukru v krvi?
- mary
Dodo, kde na to chodis? Ale trefne... Myslim tu 40-tku...
56r/167cm
cieľ 69,7kg
cieľ 69,7kg
-
nehrozí jesť ! cukor...ani sa mi nežiada a muž má cukrovku tak s cukrom nevyrábame nič...iba teda by som chcela niekedy tortičky pavlova a neviem ako sneh bez cukru ..ci brezový by išiel..stévia skôr zriedi
-
Amanda, malo by to s tým xylitolom ísť (veď to ide aj bez neho ), no treba si tam dať pozor na to, kde bol vyrobený, pretože väčšinu celosvetovej produkcie robia číňania a tí ho robia z kukurice.
No a čo sa týka stévie, tá má tiež úskalia pre diabetika.
No a čo sa týka stévie, tá má tiež úskalia pre diabetika.
-
ide urobiť snehové pečivo bez cukru ? skúšal niekto ? lebo sa obávam že by to nešlo upiecť...že tá konzistencia by sa nedosiahla..no mohlo by sa skúsiť
- Houmi
Tak, huspeninka uvarená, večer som ju naporcoval a dnes ráno šupol do chladničky....
A teraz neviem, či si z nej tiež dám alebo sa na ňu budem pozerať?
Ale jasne, že dám... ale asi len na raňajky kúsok....
Amanda, snehové pečivo bez cukru....
Moja sestra nemože jesť kakao. Tak mama plznila koláče, do ktorých má ísť kakao a dávala tam všelijaké náhrady. Vždy som jej vravel, že si nájdi recept na také koláče, kde kakao nepatrí, lebo plzniť koláč, kde patrí a nedáš ho, tak to už nieje ten koláč...
Dnes sa dá na internete nájsť plno zákuskov a koláčov aj bez cukru...
Ja chodievam pravidelne do cukrarne na kávičku a RAW koláčik.... je nepečený, bez cukru a je super...
Treba zmeniť zvyky a nájsť si chutné veci v zdravšej kvalite ako klasické koláčiky....
Dodo, 40tka..... ja sa cítim ako nekrofilný pedofil....
Priťahuje ma studená 12tka (alebo aj 10tka
A teraz neviem, či si z nej tiež dám alebo sa na ňu budem pozerať?
Ale jasne, že dám... ale asi len na raňajky kúsok....
Amanda, snehové pečivo bez cukru....
Moja sestra nemože jesť kakao. Tak mama plznila koláče, do ktorých má ísť kakao a dávala tam všelijaké náhrady. Vždy som jej vravel, že si nájdi recept na také koláče, kde kakao nepatrí, lebo plzniť koláč, kde patrí a nedáš ho, tak to už nieje ten koláč...
Dnes sa dá na internete nájsť plno zákuskov a koláčov aj bez cukru...
Ja chodievam pravidelne do cukrarne na kávičku a RAW koláčik.... je nepečený, bez cukru a je super...
Treba zmeniť zvyky a nájsť si chutné veci v zdravšej kvalite ako klasické koláčiky....
Dodo, 40tka..... ja sa cítim ako nekrofilný pedofil....
Priťahuje ma studená 12tka (alebo aj 10tka
50 rokov, 181cm, aktuálne 157,0kg (max. váha 180,1kg 26.12.2017),
27.7.2020 - 171,2kg * 26.10.2020 - 158,4kg * 21.12.2020 - 157,0kg
Už som schudol 23,1kg.
Cieľ: Nebáť sa sadnúť si na plastovú stoličku. :-)
27.7.2020 - 171,2kg * 26.10.2020 - 158,4kg * 21.12.2020 - 157,0kg
Už som schudol 23,1kg.
Cieľ: Nebáť sa sadnúť si na plastovú stoličku. :-)
-
tam je problém ten že ja snáď by som mohla cukor ale muž ako cukrovkár by nemal...a tie povrchy by aj mňa zaujímali a dosť z pohľadu aj trvanlivosti lebo žiadna zázračná panvica nevydrží dlho neprichytávať...aj nerez prichytáva ale sa dá orajbať..
-
dnešný experiment..kapusta červená 1/2 malej ... jablkové šupky/lebo sa pečú malé štrúdličky/ ..spodok z ríbezľového vína /lebo som dnes stáčala/ cibuľa na oliváku... trocha drvenej rasce..múka na zahustenie... citrónová šťava...rezultát : pre mňa trocha prikysliť ešte ale dá sa robené v tlakovom hrnci teda zahustenie až potom