ahoj,
tak nie nechudnem z nejakej tazkej vahy. ale tym ze som malicka tak kazde kilecko na mne vidno.
ja ked priberiem tak nejako divokotvorne.

minuly rok som schudla z 73 na 63. a vtedy som si nakupila nove veci. a cez rok som sa zase zle stravovala a pribrala som na 70. a stale su mi tie veci dobre. co nechapem. ako ja nepriberam s toho ze sa prejedam ale ze vynechavam jedlo. staci aby som vynechala ranajky a potom vecer som hladna a mam chut na sladke.
u mna je problem casovo to vsetko stihat a lenivost. ked idem do prace tak si pekne nabalim papu na cely den. ale ked robim z domu tak som leniva si ist spravit nieco alebo navarit. az vecer zacinam byt aktivna.
ked idem do prace tak vacsinou po praci este idem cvicit alebo niekam von. co je problem lebo ked si mam dat posledne jedlo tak nestiham. a ked dojdem domov tak sa mi uz nechce pohnut ani prstom. a tu vzdy krachne moje chudnutie. bohuzial u mna staci aby som jeden den pochibila a uz sa neviem vratit spat do toho jedneho kruhu.
viem vydrzat dva tyzdne ale hovorim staci jeden den aby som vynechala jedlo a som spat tam kde som bola

. Neviem ako som dokazala schudnut minuly rok som pekne isla nakupovala som skoro kazdy den, varila si a nedala som si nezdrave. dokonca aj ked som robila rezne z majenozevim salatom pre hosti tak som si nedala a spravila si salat. na sladke som nemala vobec chut. kedze som mala vyvazenu stravu.
a tento rok netusim co sa deje ze sa nejako neviem prinutit. mozno sa situacia zlepsi ked budem mat vlastne auto a budem si moct skocit do obchodu nakupit viac.
30. rokov 158 cm
Start 03/09/13 - 69 kg
24/9/13 - 65 kg
1/10/13-64
8/10/13-63
15/10/13-62
4/11/13-61
20/11/13-60
22/12/13-58
8/1/14-59-kilo v svaloch
Ciel 56kg