Milé moje neúnavné povbudzovateľky, vy na mňa vždy myslíte a ja vás tak zanedbávam
Vilmuška, Ytak, Ivka, Zuzi, Hexe, Ľubka, Marka - obrovská vďaka za nákuk
Ale na svoje ospravedlnenie, znova som prepadla svojej vášni - čítaniu beletrie. Ak ma niečo zaujme, všetko okolo mňa prestane existovať, kým nedočítam

Jedna vec ma však teší, v minulosti som pri čítaní neustále potrebovala niečo žuť a huráááá - tento zlozvyk je preč. Sa normálne vytešujem
Od piatku minulého týždňa ma každú noc prenasledujú hororové sny

Trochu za to môže možno choroba, trochu obsah čítaných kníh, ale určite aj dve záležitosti, pri riešení ktorých bojuje moje racio so srdiečkom. Aj keď sa ma to dotýka len tak okrajovo (a mojej najbližšej rodiny vôbec nie), zdá sa, že ma to zožiera oveľa viac, ako som si ochotná v bdelosti pripustiť. Viem však, že moje rozhodnutie je správne, len opäť musím čeliť manipulácii, tak preto ten vnútorný boj
S chorobou bojujem neustálym filtrovaním čajíčkov, aj terafluovaním (práve pijem poslednú dávku), nahrievam suchým teplom hlavičku, cez deň mám prevahu ja, ráno a večer je to skôr na remízu (až porážku

). Z nosa mi už prestalo tiecť, ale ešte stále je večer, počas noci a ráno hrdlo pripuchnuté a mierne pobolieva. Nie je to však nič tragické, vládzem aj cvičiť, len sa trochu viacej spotím. Preto som dnes odcvičila svoju dávku doma.