Apoň na chvíľočku tu musím nakuknúť a oznámiť svoje novinky
Moja rodinka (hlavne dcéra so zaťom) mi pripravili nádherné víkendové prekvapenie

Dcéra mi v deň mojich narodenín povedala, že si nemám nič plánovať na víkend, pretože nám zaplatili s taťuldom víkendový pobyt v Tatroch, že tam máme ísť v sobotu a oni prídu za nami v nedeľu a trošku pošantíme aj s deťmi. Tak trošičku mi klamali, pretože keď sme s taťuldom prišli do penziónu, už tam boli všetky moje deti, ich životní partneri, aj vnúčatká a vítali ma výkrikom "prekvapenie!" (proste a lá Amerika

). Aj slzičky mi veru vytryskli (ale slzy šťastia). Tak sme teda znova oslavovali a prvýkrát v živote som v našej rodine nič neorganizovala a nepripravovala, bola som hosťom

Nie žeby to bolo nepríjemné, len nie som proste zvyknutá. Vnučka s vnúčikom sa celý týždeň zožierali výčitkami svedomia, že babke by sa predsa nemalo klamať a oni chúďatká boli informované o celej habaďúre a museli zatĺkať, nič neprezradiť a ešte aj ustrážiť deda, aby sa nepreriekol (to bol pre všetkých najväčší problém - on neprezradí len to, čo nevie

). Takže som si užila svojich blízkych, aj sme čo-to popili, pojedli, aj tortu som si dala, takže niečo sa na mňa opäť nalepilo, ale už som znova v režime a makám na ich odstráneni. Aj keď ešte zopár akcií hrozí, budem sa snažiť zvládnuť ich s menšími následkami.