hurááááá, podarilo sa, konečne, no, a dufam, že teraz aj kiloečka budu bežať dole, snaďtini wrote:Dobrý deň .
Už dlhšiu dobu spracovávam v myšlienkach jeden nápad. Na toto fórum chodím rada. Je tu množstvo dobrých ľudí, ktorých spája jeden spoločný cieľ "telesná váha". Či už znížená, alebo zvýšená alebo stagnujúca..... je to jedno, vždy je to len váha.
Ako už píšem je nás tu veľa. Aj napriek mojej snahe zapamätať si hmotnosť každého prispievajúceho, mám denno denne v hlave myš-maš a musím sa v príspevkoch spätne vracať a spratne hľadať aby som zistila z akej váhy človek štartuje po prípade aký ma stanovený cieľ...
Tu je môj návrh.
Možno ste si všimli a možno aj nie, že každý registrovaný užívateľ má možnosť vo svojom konte upravovať si svoj podpis a pridávať ho k príspevkom. Na ukážku tento príspevok ukončím a všimnite si, tú postavičku ktorá sa postaví na váhu.... to je môj momentálny podpis, ktorým sa "podpisujem" a niektorí si ma podľa tej postavičky aj pamätáte...
vek 33, výška 170 cm, max. váha 72, dnešná 61 kg,
cieľ: mať pekné nohy, stehno mať 53 cm a nie 57,5 cm
sussane
NAVOD NA VYROBU PODPISU:
1, Dôležité je aby ste boli registrovaní a prihlásení.
2, Keď si otvoríte fórum, tak v hornej časti v pravom rohu nájdete uvítanie, mne píše Ahoj sussane, a vedľa toho je MOJE
KONTROLNE CENTRUM .... tu treba ťuknúť aby sa vám objavilo vaše osobné nastavenie.
3, Zobrazí sa Vám OSOBNÝ PROFIL, ktorý je zhotovený z dvoch častí.
V tej prvej máte
# Editovať môj profil
# Editovať podpis
# Upraviť nastavenie emailu ..... atď...
Vy si otvorte EDITOVAŤ PODPIS..... máte?
4, ak áno, tak vidíte že tá tabuľka vedľa sa zmenila a máte tam priestor na vloženie toho svojho podpisu.
Teraz je už len na Vás čo tam napíšete, ale keďže sme tu preto lebo sa rozprávame medzi sebou o chudnutí, tak by aj ten podpis mal napovedať niečo o vašej telesnej schránke...
Obrázky sa vkladajú tak, že
1, najprv si nejaký nájdete napr. tu https://www.beruska8.cz/, alebo tu: https://www.sirmi.ic.cz/index.html, možností je fakt veľa
2, obrázok ktorý sa Vám zapáči si uložíte do počítača tak, že sa naň nastavíte myškou, a ťuknete pravým tlačítkom, tam vám
ponúkne nejaké možnosti... vy si vyberiete ULOŽIŤ OBRÁZOK AKO ...... a uložíte si ho niekde v počítači, len si dobre
zapamätajte kam ho ukladáte, aby ste ho potom znova našli...
3, ak ste sa dopracovali už k tomuto bodu, tak si musíte otvoriť ďalšiu kartu a ísť na stránku napr. tu https://www.radikal.ru/, je
ich veľa ja osobne najčastejšie používam práve radikal...
4, ako vidíte je tam napísané VYHLADAŤ, tak tam ťuknite a vyhľadajte si presne ten obrázok ktorý ste si do počítača uložili
práve kvôli svojmu podpisu, určite ste ho už našli, tak stačí naň teraz len urobiť dvojklik a potvrdiť to v tmavo modrom
rámčeku ruským písmom napísané niečo ako ZAGRUZIŤ,
5, gratulujem, zvládate to bravúrne... počítač chvíľu pracuje, tá chvíľa závisí od rýchlosti internetu... a už to máme, zobrazuje
sa nám nová stránka... mal by sa vám tam zobrazovať uložený obrázok a možnosti 1 až 9...
6, teraz už stačí len skopírovať ten odkaz z druhého riadku, píše tam zelenou farbou niečo ako Kartička v texte...
obrázok do textu a vložiť skopírovaný text do podpisu... kopírovaný text bude vyzerať asi takto:
IMG]https://i014.radikal.ru/0801/13/dd3bf0227830.gif[/IMG, ja som zámerne vymazala tie hranaté zátvorky aby ste videli
text a nie smajlíka, tohto: Obrázok
7, a sme takmer na konci, teraz už stačí len niečo napísať a odoslať
8, hurá, funguje to?
Pre tých ktorí nevedia ako sa kopíruje:
1, myšou sa nastavím na riadok alebo text kde idem kopírovať
2, pridržím ľavé tlačítko a prechádzam po texte
3, text sa označuje, keď je označený celý, tak pustím to ľavé tlačítko
4, text mám označený, myš voľnú, ruky uvolnené, na klávesnici stláčam súčasne Ctrl - c, to c je ako začiatok slova
copírovať, kopírovať
5, potom sa myškou nastavíte tam, kde chcete konkrétnu scopírovanú vec vložiť a stlačíte tlačítko Ctrl - v , V ako vložiť...
No tak hádam, ste ma aspoň trošku pochopili, prajem veľa trpezlivosti a ak sa Vám nedarí tak sa pýtajte... pomôžem...
Výroba podpisu a tickera
- jasmina
Re: Výroba podpisu a tickera
vek 34, výška 163
začiatok: 10.07.2010 - 84 kg
finale: 10.7.2011 - 59 kg
začiatok: 10.07.2010 - 84 kg
finale: 10.7.2011 - 59 kg
- MisiatkoSliviatko
Prosim kedze tu je taka tema tak aj mam prosbicku:
Viem si vyrobit podpis, ticker, ale ked ho chcem zmenit tak to vzdy robim komplikovano odznova od vyberu obrazka...
da sa to jednoduchsie iba cez ten nejaky pin a zmenit iba vahu???
Viacerych by to zaujmalo, bo som sa pytala na to vo svojej teme a niektori pisali, ze to tiez robia tak zlozito.
Takze je rychlejsi postup?
Prosim podrobnejsie aby sme to pochopili-laicky
Daaaaaakujem
Viem si vyrobit podpis, ticker, ale ked ho chcem zmenit tak to vzdy robim komplikovano odznova od vyberu obrazka...
da sa to jednoduchsie iba cez ten nejaky pin a zmenit iba vahu???
Viacerych by to zaujmalo, bo som sa pytala na to vo svojej teme a niektori pisali, ze to tiez robia tak zlozito.
Takze je rychlejsi postup?
Prosim podrobnejsie aby sme to pochopili-laicky
Daaaaaakujem
Prehlad svojej vahy:
Sept. -0,5kg Okt. +2,2kg Nov. -4kg Dec. -1,5kg
2011 zacinam na 87kg
Jan. -1,2kg
Feb.-2,8kg
- jaro
misiatko, ked si zrobis ticker, dostanes aj link, pomocou ktoreho (a pinka) sa dostanes jednoducho k svojmu tickeru. Ten si mozes ulozit napriklad do zaloziek..
46r
-
Misiatko : mne to manžel tak urobil : odkaz na link na ktorom mám ticker mám v pc v oblúbených položkách a keď chcem meniť tak naň kliknem ,tam keď sa mi to otvorí pýta si to pin ,,ten musíš vždy zadať aj keď si to robíš nanovo",,,,,stačí si ho zapametať alebo dagde zapísať a používaš stále ten istý a už len oupravuješ čo potrebuješ,,,,
//tickers.tickerfactory.com/WeightPlot/wKGvDF6.png
vek 53, 168cm,váha31.5.2010-126kg ,9.6.-6kg,19.6.-4kg,29.6.116kg,9.7.115kg,19.7.109kg,27.7.105kg,5.8.100kg,15.8.98kg,
- jaro
inac, u mna v teme sme preberali co spravit, ked som stratil link na ticker. Da sa celkom jednoducho zistit z podpisu na fore.. https://www.chudnutie-ako.sk/forum/viewt ... 2&#p270112
Tip: pri zadavani zmeny vahy na tickerfactory.com zadavajte aj datum. V tvare mesiac/den/rok, dnesok je napriklad 09/01/2010. Potom po kliknuti na ticker (na tej stranke tickerfactory) sa vam ukaze graf, ako postupujete . Hehe, u mna je to sodoma gomora ..
Tip: pri zadavani zmeny vahy na tickerfactory.com zadavajte aj datum. V tvare mesiac/den/rok, dnesok je napriklad 09/01/2010. Potom po kliknuti na ticker (na tej stranke tickerfactory) sa vam ukaze graf, ako postupujete . Hehe, u mna je to sodoma gomora ..
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
46r
-
jaro: ja ten graf mám v podpise,,,teda link naň
vek 53, 168cm,váha31.5.2010-126kg ,9.6.-6kg,19.6.-4kg,29.6.116kg,9.7.115kg,19.7.109kg,27.7.105kg,5.8.100kg,15.8.98kg,
- jaro
utlucka, to je prakticke, aj najjednoduchsie . Ale niekomu sa link v podpise nemusi pacit, napriklad mne . Tak som ho zrusil, nech nezavadzia..
edit: utlucka, teraz som pozrel, ty mas vlastne link na graf, nie na ticker. Hehe, to nie je zly napad, mozno zvazim tiez ..
edit: utlucka, teraz som pozrel, ty mas vlastne link na graf, nie na ticker. Hehe, to nie je zly napad, mozno zvazim tiez ..
46r
-
jaro : tak ,tak ,,,jednému takové ,jinému makové,,
- mima1311
Jarko
A co robit v pripade ked ja som si nenahadzovala datum a ten graf mi teda neukaze ,po zadani datumu sa mi ukaze uz len ten posledny ,aktualny ako tam dat tie co boli na zaciatku ,ako by som iba teraz zacinala ??? Nio neviem ci sa z tohoto co vlastne chcem vysomaris ....mne tam ukaze pod tym grafom add past data ...a clear hist. co mam tuknut ??? Alebo co vlastne spravit az tam dostanem aj starsie datumiky ?????
Uz si mi to raz radil ,islo mi to ,ale som zas nevedela ten graf skopirovat ,potom som menila ticker a teraz by som ten grafik velmo chcela a uz mantana sa z toho nemozem vymotat
A co robit v pripade ked ja som si nenahadzovala datum a ten graf mi teda neukaze ,po zadani datumu sa mi ukaze uz len ten posledny ,aktualny ako tam dat tie co boli na zaciatku ,ako by som iba teraz zacinala ??? Nio neviem ci sa z tohoto co vlastne chcem vysomaris ....mne tam ukaze pod tym grafom add past data ...a clear hist. co mam tuknut ??? Alebo co vlastne spravit az tam dostanem aj starsie datumiky ?????
Uz si mi to raz radil ,islo mi to ,ale som zas nevedela ten graf skopirovat ,potom som menila ticker a teraz by som ten grafik velmo chcela a uz mantana sa z toho nemozem vymotat
- jaro
mimus spravne, 'add past data' treba kliknut na doplnenie starsich datumov . Past znamena cas, ktory uz bol..
46r
- jaro
utlucka, hehe, uz aj ja mam link v podpise . Clovek je tvor menivy ...
46r
- mima1311
Jarko tak ja skusim a prosim sem tam tu mrkni ,keby som niekde uviazla
- mima1311
Tak uz to mam a este ako to ulozit ????
- jaro
mimus, kam ulozit? Ak chces priamy link len na ten obrazok, pozri, co ma v podpise utlucka. Len tam v tom linku zamen kombinaciu pismen za poslednou lomkou za svoju vlastnu kombinaciu. Pisem zrozumitelne, dufam . Inac, ked si na stranke tickerfactory kliknes na ticker, ukaze ti graf.. Ako je to na ostatnych strankach neviem..
46r