nooo takto kamarat trener vo fitku mi povedal ze proste mam zacat viac kardia po cviceni, popripade prechadzky vonku denne aspon ale 5-10km inac to nema moc vyznam...tak ako aj mirko spominal tuky sa zacinaju palit az tak po 40min. chodze....ze strava je vpoho hovoril len mam niektore veci vymenit v jedalnicku napr. chilli omacku sladku co mam to je vraj sami cukor a taktiez kukuricu ku mesu za inu zeleninu s vlakninou, ale kaloricky nehovoril ze to je zle

tak ale nahodil som si veci a nastavil som tam ze uz nemam nizku, ale strednu aktivitu a po novom mi to stuplo z 1650 na 1980 kalorii, takze to asi trochu teda navysim a uvidime

a co sa toho stagnovania tyka tak asi tyzden a pol...tyzden nic a potom zrazu z 95,2kg na druhy den 93,9kg no a teraz posledne dni taktiez nic dnes rano som mal stale 93,9kg takze neviem ci mam ocakavat ze to zase zrazu skoci dole...neviem nemyslim si ale ze to je koli velkej potrebe...a tiez u vas zien telo predsa zadrzuje vodu koli menstruacii a tak, tak ci nie koli tomu vy mate taketo skoky, neviem ci to aj u muzov funguje takto. tak uvidime, skusim viac chodit a tu stravu o nieco posunut samozrejme smerom hore na tie cca 2000kalorii a uvidime co sa stane...ja len ze ked chcem do toho 7.5. mat cca 85kg, tak nemam cas na stagnaciu, tak ma to trosku stve lebo snazim sa naozaj a aj jest ako tak pravidelne aj kalorie si strazim tak je to na nic...predtym som to prehnal vonku a malo jedol alebo tak a jeden den viem ze som na vahe klesol hned o 0,3kg a teraz posledne dni nic...tak uvidime ci sa to nejak pohne, ale dufam ze sa to rozhybe
dneska som bol na reflexnej masazi chodidiel, mozno sa mi zlepsi praca organov ak nahodou boli niektore vyvenede z rovnovahy, potom som si dal take rychlejsie vsestaranejsie fitko a trosku zabehal na pase a potom este siel za kamoskou a dali sme si 10km prechadzku na take 2-3hodinky, tak to musim dat nejak do pohybu kurna...uz rozmyslam ze v nedelu sa zoberiem aj keby sam a pojdem na nejaku turu po KE alebo tak nejak :/