Krok za krokom
-
Re: Krok za krokom
Ahojte,
som spokojna dnes. Bolo sladke s mierou. Bolo toho viacej, ale nie som prejedena. Zvladla som 2 oslavy plne jedla
som spokojna dnes. Bolo sladke s mierou. Bolo toho viacej, ale nie som prejedena. Zvladla som 2 oslavy plne jedla
40 rokov, 165cm
-
-
Výborne.
A tú stredu zvládneš. Uvedom si, že tie situácie budú len tak ťažké, ako si ich stanovíš a pripustíš.
A tú stredu zvládneš. Uvedom si, že tie situácie budú len tak ťažké, ako si ich stanovíš a pripustíš.
-
Dakujem dodo, mas pravdu.
Aj dnesok som vcelku zvladla.
A uz som velmi unavena, tak si idem odpočinúť.
Aj dnesok som vcelku zvladla.
A uz som velmi unavena, tak si idem odpočinúť.
40 rokov, 165cm
-
Ahoj dodo, pekne si mi napísal k tomu ťažkému dňu. A ja som to dnes zvládla, aj čo sa týka jedla. Ďakujem.
40 rokov, 165cm
-
Ahojte, ja som sa vcera prejedla. Bola som velmi zo seba sklamana. A asi som zahodila vsetky dni, ktore som sa snazila. Dokonca som si dala aj maso. Tak mi nebolo dobre. Predchadzalo tomu, ze som bola unavena z nevyspatia, bola som hladna, lebo som mala dlhe okno medzi jedlami, mali sme doma lakadla, vsetko poruke, ked to na mna prislo. Som u maminy. Isla som potom radsej spat. Asi 7 hodin vecer bolo. Aj taketo byvaju moje dni.
Dnes je novy den, je prveho. Ja sa odvazim az v nedelu rano. Dnes by som chcela, hlavne kvoli sebe jest tak, ako posledne moje dni. Svoju stravu a pravidelne, minimum sladkosti, viacej tekutin. Hlavne pokracovat. Drzte palce a nahlasujte
Dnes je novy den, je prveho. Ja sa odvazim az v nedelu rano. Dnes by som chcela, hlavne kvoli sebe jest tak, ako posledne moje dni. Svoju stravu a pravidelne, minimum sladkosti, viacej tekutin. Hlavne pokracovat. Drzte palce a nahlasujte
40 rokov, 165cm
-
no ja som tiež nedobre mala som už o 2 cm menej teraz bol niekoľko dni jelení guláš potom pečená tekvica...to si dám aj viac ako by bolo treba...
-
Lenka,
že si urobila viacero chýb naraz (hlad, dlhé okno medzi jedlami, atp), je pravda, no nerob potom ešte aj ďalšiu chybu v rade, a to je veľké sklamanie zo seba.
Áno, to sklamanie prísť ,,musí", lebo sme ľudia.
No treba sa z toho poučiť, tzn pomenovať chyby (čo si už urobila) a hlavne navrhnúť riešenia (čo by si mohla urobiť aby sa to už nestalo) a tie čo najskôr preniesť do praxe.
Zostávať ale v sklamaní, je ďalší veľký problém.
V minulosti som často spomínal, že dať si jeden koláčik, (nie celý plech), väčšinou spôsobí menej škody, ako následná ľútosť, že sme tomu koláčiku podľahli.
Lenka sama si si vyskúšala, že hlad je najhorší nepriateľ chudnúceho....zameraj sa na to, ako to spraviť, aby ten hlad (to veľké okno) už nenastalo.
Budem držať palce
že si urobila viacero chýb naraz (hlad, dlhé okno medzi jedlami, atp), je pravda, no nerob potom ešte aj ďalšiu chybu v rade, a to je veľké sklamanie zo seba.
Áno, to sklamanie prísť ,,musí", lebo sme ľudia.
No treba sa z toho poučiť, tzn pomenovať chyby (čo si už urobila) a hlavne navrhnúť riešenia (čo by si mohla urobiť aby sa to už nestalo) a tie čo najskôr preniesť do praxe.
Zostávať ale v sklamaní, je ďalší veľký problém.
V minulosti som často spomínal, že dať si jeden koláčik, (nie celý plech), väčšinou spôsobí menej škody, ako následná ľútosť, že sme tomu koláčiku podľahli.
Lenka sama si si vyskúšala, že hlad je najhorší nepriateľ chudnúceho....zameraj sa na to, ako to spraviť, aby ten hlad (to veľké okno) už nenastalo.
Budem držať palce
-
Dodo, posnažím sa. Bola som sklamaná. Aj dnes som mala skleslú náladu. A až teraz, keď si uvedomujem, že som dnešok zvládla, citim radosť.
Ďakujem.
Ďakujem.
40 rokov, 165cm
-
-
Ahojte, aj dnes som to zvládla. Aj keď váha nejak nechce ísť dole. Nevadí .. ale cítim sa lepšie.
40 rokov, 165cm
-
-
Ahojte dnes hodinova prechadzka so psikom .. plavanie 45 min… strava ok…
este budem overovat meranie pasu
ale zda sa mi ze 2 cm ubudli …
pekny vecer
este budem overovat meranie pasu
ale zda sa mi ze 2 cm ubudli …
pekny vecer
40 rokov, 165cm
-
Super Leni...
Mne dnes mala spala doobeda 1,5 hodiny, tak sme dali s kocikom 8 km
Mne dnes mala spala doobeda 1,5 hodiny, tak sme dali s kocikom 8 km
-
8 km s kocikom ..... ty si riadna makačka A ako sa cítiš posledné dni? Odpíš kľudne u seba. Minulé zimné obdobie bolo pre Teba náročné.
40 rokov, 165cm