Tabuľka CHUDNUTIE a UDRŽIAVANIE VÁHY 2024
-
Re: Tabuľka CHUDNUTIE a UDRŽIAVANIE VÁHY 2024
Dobré ránko všetkým ...
Žabka, držíš sa, teraz budeš naša motivátorka
Zdenka, viem, že si teraz nízku váhu až tak neužívaš. Zaujímavé, že sa ti to s tým jedlom po schudnutí obrátilo. Že teraz, keď nie si v pohode, už sa neprejedáš, ale práve naopak.
Mobius, nič sa nedeje. Ešte máme nejaký čas na nápravu. Už skončili horúčavy, tak psík nás môže zobrať hocikedy na prechádzku Namiesto horalky si dáme jesenné jabĺčko Pekné obdobie nás čaká ... a postupne sa zmenšíme, kým neprídu Vianoce
Ale samej mi až tak do smiechu nie je, tiež si neviem rady so sebou. Ale mali by sme sa naladiť pozitívne.
Začína babie leto, tak prajem Vám pekné dni.
Žabka, držíš sa, teraz budeš naša motivátorka
Zdenka, viem, že si teraz nízku váhu až tak neužívaš. Zaujímavé, že sa ti to s tým jedlom po schudnutí obrátilo. Že teraz, keď nie si v pohode, už sa neprejedáš, ale práve naopak.
Mobius, nič sa nedeje. Ešte máme nejaký čas na nápravu. Už skončili horúčavy, tak psík nás môže zobrať hocikedy na prechádzku Namiesto horalky si dáme jesenné jabĺčko Pekné obdobie nás čaká ... a postupne sa zmenšíme, kým neprídu Vianoce
Ale samej mi až tak do smiechu nie je, tiež si neviem rady so sebou. Ale mali by sme sa naladiť pozitívne.
Začína babie leto, tak prajem Vám pekné dni.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
40 rokov, 165cm
-
Leni, ale som radsej ze je to takto, akoby som sa mala napchavat. A malu uspavam minim.5x denne na rukach a tlaci mi na brucho. Ked sa najem , tak mi je zle, radsej nejem uz , alebo len minimum, ked citim, ze mi dochadza cukor a energia
-
-
Ahoj Lenka, prosím, zapis mi 98 kg. Ďakujem
-
Ahojky. 70,8 kg... bojujeme s covidom... aj mala . Nastastie ja bez priznakov, Emmka len teplota a mrzutost
-
62,4 no mám čo robiť aby som končila rok na aspoň 0
-
Amanda, neplač, môže byť aj lepšie. Ale aj horšie.
Asi ti to houby pomôže, ale pozri, ja hlásim 106,2kg.
A to je kde, oproti môjmu bývalému a aj splnenému cieľu 83kg?
No, "bejvávalo" a ešte minulý rok som si pri 95kg hovoril, že "už nikdy nebude nad 100 kg". A kde som dnes?
Asi ti to houby pomôže, ale pozri, ja hlásim 106,2kg.
A to je kde, oproti môjmu bývalému a aj splnenému cieľu 83kg?
No, "bejvávalo" a ešte minulý rok som si pri 95kg hovoril, že "už nikdy nebude nad 100 kg". A kde som dnes?
-
Mobius, Amanda, date to.
-
A hojte Tu je nová tabuľka.
Amanda, som rada, že si sa pridala. A chcem sa opýtať, ako to máš teraz s pestúnskymi povinnosťami.
Zdenka, teraz máš asi svoju najnižšiu váhu, čo sa týka obdobia chudnutia. A ako to zvládaš s maličkou?
Mobius, poznám tie pocity veľmi dobre. Chýba Ti motivácia?
Žabka, len tak ďalej a ďakujeme za podporu.
A chcela som niečo napísať žienkam, ktoré prestali nahlasovať na jar.... Neviem, či tu niektorá z vás občas nakukne. Alebo aj niekto staronový.
Delíme ten čas na koniec roka a nový rok. A ešte je 1/4 roka pred nami. Tak nie je neskoro začať nanovo. Nemusia to byť obrovské výsledky. Ale postupne pomaličky, byť trpezlivý. Hlavne zdravo, v súlade s našimi potrebami. Píšem to aj sama sebe.
Prajem pekný deň, aj keď upršaný.
Amanda, som rada, že si sa pridala. A chcem sa opýtať, ako to máš teraz s pestúnskymi povinnosťami.
Zdenka, teraz máš asi svoju najnižšiu váhu, čo sa týka obdobia chudnutia. A ako to zvládaš s maličkou?
Mobius, poznám tie pocity veľmi dobre. Chýba Ti motivácia?
Žabka, len tak ďalej a ďakujeme za podporu.
A chcela som niečo napísať žienkam, ktoré prestali nahlasovať na jar.... Neviem, či tu niektorá z vás občas nakukne. Alebo aj niekto staronový.
Delíme ten čas na koniec roka a nový rok. A ešte je 1/4 roka pred nami. Tak nie je neskoro začať nanovo. Nemusia to byť obrovské výsledky. Ale postupne pomaličky, byť trpezlivý. Hlavne zdravo, v súlade s našimi potrebami. Píšem to aj sama sebe.
Prajem pekný deň, aj keď upršaný.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
40 rokov, 165cm
-
Ahoj Leni..
Su lepsie a horsie dni. O par dni ma 3 mesiace. Teraz prekonavame cela rodina covid, nastastie Emma mala len 2 dni teplotu a bola mrzuta... mne nebolo nic.
Ked su lepsie dni, dokazem poobede aj nieco zjest.... ked horsie, tak nie....
Kazdy rok je jeden charitativny pretek pri nas. 2x som nestihla registraciu, resp.tento rok som nemohla, lebo mam malu. Na rok chcem skusit Fit beh na 2,5 km a chcela by som ho vyhrat . Behat som nikdy nebehala, v piatok pred covidom som ho zabehla za 18.49 bez prestavky. Len tak, bez pripravy som vybehla z domu. Chcem to stiahnut treningom na 10.16, co bol cas vitazky (trat mala 2,39 km). Tak sa snad aspon priblizim. Je to moja motivacia.
Rada si davam dlhodobe ciele, rada planujem aj rok vopred, nie len v sporte, ale aj ucast na podujatiach, malovanie domu, dovolenka v Tatrach, pripadne Chorvatsko... lebo sa mam na co tesit a v tom case uz bude mat mala 10-12 mesiacov a zacnem si konecne uzivat matersku
Su lepsie a horsie dni. O par dni ma 3 mesiace. Teraz prekonavame cela rodina covid, nastastie Emma mala len 2 dni teplotu a bola mrzuta... mne nebolo nic.
Ked su lepsie dni, dokazem poobede aj nieco zjest.... ked horsie, tak nie....
Kazdy rok je jeden charitativny pretek pri nas. 2x som nestihla registraciu, resp.tento rok som nemohla, lebo mam malu. Na rok chcem skusit Fit beh na 2,5 km a chcela by som ho vyhrat . Behat som nikdy nebehala, v piatok pred covidom som ho zabehla za 18.49 bez prestavky. Len tak, bez pripravy som vybehla z domu. Chcem to stiahnut treningom na 10.16, co bol cas vitazky (trat mala 2,39 km). Tak sa snad aspon priblizim. Je to moja motivacia.
Rada si davam dlhodobe ciele, rada planujem aj rok vopred, nie len v sporte, ale aj ucast na podujatiach, malovanie domu, dovolenka v Tatrach, pripadne Chorvatsko... lebo sa mam na co tesit a v tom case uz bude mat mala 10-12 mesiacov a zacnem si konecne uzivat matersku
-
61,9 2 litre treba vyplakať
-
-
Hlásim trochu neskôr, 104,5kg.
Ďakujem za pochopenie a prípadne aj zápis.
Ďakujem za pochopenie a prípadne aj zápis.
-
Ahojte
Mobius, pekne Ti to kleslo.
žabka chýba.
amanda, super si začala.
Zdenka, nech sa Ti darí pracovať na novom cieli.
Ja som si nesplnila, to čo som si sľúbila.
Úspešný deň všetkým
Mobius, pekne Ti to kleslo.
žabka chýba.
amanda, super si začala.
Zdenka, nech sa Ti darí pracovať na novom cieli.
Ja som si nesplnila, to čo som si sľúbila.
Úspešný deň všetkým
40 rokov, 165cm
-
jaj ja som si myslela už nikdy nad 60 ...človek sa musí doživotne kontrolovať