žabka je šťastná
-
Re: žabka je šťastná
Ahojte všetci . Magická hranica ponorená. 99 na váhe vyskocila . Majte sa pekne a spokojne.
-
Ahojte milí forumaci. Sobota, viac času, tak som ráno opatrne stúpla na váhu. Milo prekvapená som, 98 kg. Tak sa teším. Rozmýšľam, čo som robila a čo nerobila inak, aby som si tento trend klesajúci udržala. . Všetkým peknu sobotu želám.
-
Ahoj žabka
Sa teším, že Ti to ide. A vzďaľuješ sa od 100vky. Určite sa aj lepšie cítiš. Už si prišla na to, čo robíš inak?
Držím Ti palce
Sa teším, že Ti to ide. A vzďaľuješ sa od 100vky. Určite sa aj lepšie cítiš. Už si prišla na to, čo robíš inak?
Držím Ti palce
40 rokov, 165cm
-
Ahoj Lenka, aká vzácna návšteva. Tak krôčik po krociku, maličké návyky iné. Sama som prekvapená, že váha sa pohla.
-
Žabka, aj keď by si do konca roka ostala na tejto váhe - je to úspech. Ale určite nepoľavuj. Drž sa aj ty
40 rokov, 165cm
-
Ahoj Lenka, dúfam, že aspoň tak, že udržíme. Ďakujem za nákuk
-
Ahoj žabka, ďakujem za pochvalu
Verím, že udržíš váhový úbytok do ďalšieho zapisovania, ale aj keď nie… nahlás:)
Keď nás váha poteší sme veselí, a keď nepoteší, tak sa trápime a možno v ten deň aj viac jeme.
Máme to náročný údel
Super, že si sa ozvala. Pekný zvyšok dňa:)
Verím, že udržíš váhový úbytok do ďalšieho zapisovania, ale aj keď nie… nahlás:)
Keď nás váha poteší sme veselí, a keď nepoteší, tak sa trápime a možno v ten deň aj viac jeme.
Máme to náročný údel
Super, že si sa ozvala. Pekný zvyšok dňa:)
40 rokov, 165cm
-
Ahojte, peknú prvú adventnu nedeľu. Ja mám, som šťastná , - na váhe, nečakala som. Takže nastavená cesta je správna, pri tomto by malo ubúdať zo mňa .
Prvá myšlienka, ktorá sa mi vnukla, prečo sme tak závislí na tom, ako vyzeráme? Iba stihli ľudia môžu byť šťastní?
Už som si prestala dávať ciele, ale toto nečakane - , má nabudilo.
Úplne vylúčiť keksíky, viac tekutín, pravidelný pohyb, znižovať stres.
Možno ma váha o 2 týždne prekvapí.
Ahojte
Lenka, Tebe ďakujem za vytrvalosť a trpezlivosť pri vedení tabuľky. Mne pomáhas, veľmi.
Prvá myšlienka, ktorá sa mi vnukla, prečo sme tak závislí na tom, ako vyzeráme? Iba stihli ľudia môžu byť šťastní?
Už som si prestala dávať ciele, ale toto nečakane - , má nabudilo.
Úplne vylúčiť keksíky, viac tekutín, pravidelný pohyb, znižovať stres.
Možno ma váha o 2 týždne prekvapí.
Ahojte
Lenka, Tebe ďakujem za vytrvalosť a trpezlivosť pri vedení tabuľky. Mne pomáhas, veľmi.