Nova myseľ + nové telo = nový život!

Tu si môžete držať osobné prehľady o zhodených kilách, zaznamenávať priebeh chudnutia, úspechy, neúspechy.
Post Reply
maldi

Re: Nova myseľ + nové telo = nový život!

Post by maldi » 03 Oct 2016, 10:24

Aktak dik, dakedy vyskusam urcite. Dorka, tak ja recept nemam, iba som do silikonovej okruhlej formy pokrajala listky spenatu - 200g na mensie, supla 2 vajcia, zamiesala a upiekla v trube, po vybrati naplnila syrom a aj sunkou niekedy. Ked robim spenatovu palacinku, tak postup je ten isty, len spenat nekrajam ale rozmixujem na kasu s 1 vajcom. Dam do truby tenku vrstvu a palacinka je na svete.

Nedelne ranajky som zabudla odfotit, ale bola to ta tekvicova kremova polievka, bez cesnaku s trochou kokosovej smotany. Na obed losos a miska zeleninky, dezert proteinka, vecera tvaroh s mandlovym maslom a bohuzial druha vecera, ktoru mi netrebalo, ale muz si dal, tak som sa nejak pridala aj s 2 ceci vinka, sak treba si zivot aj uzit, nielen prezit. Hlavne, ze som sa neprejedla do prasknutia.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Image

maldi

Post by maldi » 03 Oct 2016, 10:25

Fotky z nedele, pokracovanie.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Image

maldi

Post by maldi » 04 Oct 2016, 15:54

Ahojteeeeee, za vcera by som bola aj spokojna. Na ranajky vajcia s bielou kapustou - znie to cudne, ale bolo to dobre. Na obed som nestihla svoj salatovy bar, tak z klasickej ponuky som nejak dostala kuracie s cervenou kapustou a na veceru losos a tuniak. Kedze som nakoniec musela pracovat az do polnoci, o pol 9 som si dala proteinku, aj ked to uz nebolo uplne najlepsie riesenie toothsmile
Image

katuš

Post by katuš » 04 Oct 2016, 17:46

Ahoooooj mozem sa opytat ty vobec nejedavaa prilohy????
.

Inak napad kaputova vajeanica super ... thumb1

Aj ta brokolica a tym tuniakom sa mi paci... xclapx
1.4. ????
Každá cesta začína prvým krokom, nech je akokoľvek dlhá....

Stanka

Post by Stanka » 04 Oct 2016, 22:26

Maldi vyzerá to úplne skvele xhamx hneď by som si dala xpapax toothsmile
Inak aj ja by som sa chcela spýtať, ale Katuš sa opýtala aj za mňa toothsmile ty nejedávaš prílohy? :D
40.r./ 170cm
15.8 2016 110,7 kg Zadok 131cm /15.10.2017 127 cm / 26.6.2018 116cm
Pupok 6.10. 2017 105cm / 26.6. 2018 96 cm
1.1. 2018 102 kg / 4.11.2018 90,5 kg
Kto chce,hľadá spôsoby, kto je lenivý,hľadá dôvody...

maldi

Post by maldi » 05 Oct 2016, 10:35

Stanka, Katus, dik za navstevu, neriesim prilohy. Prehodila som si sacharidy s tukmi, to je cele. Zdravotne, aj co sa tyka praktickeho zivota, mi to vyhovuje viac a po roznych experimentoch, precitani literatury, chcem si tento styl ponechat nadlho. Uz som to tu raz pisala, ze som schudla rovnako aj pri nizkotucnej strave ako aj pri tejto vysokotucnej a rovnako aj pribrala. Ja mam problem v prejedani, takze pracujem na tom, preto aj tie fotky pridavam, nie ze by som jedla nieco zaujimave, cim chcem inspirovat nedajboze, takto iba kontrolujem samu seba, aby som sa nenatlacila do prasknutia, lebo tie fotky kvanta jedal co som schopna pojest, tak to by bola hamba.
Jedlo za vcera. Ranajky vajicka s cibulkou a slaninkou (farmarskou), na obed som stihla salatovy bar a na veceru tvaroh s mandlovym maslom a kokosom. Aha este protak po cviceni. Majte pekny den toothsmile
Image

maldi

Post by maldi » 08 Oct 2016, 18:15

Pekný vikend dievcata, ako sa dari? Trochu som zanedbala fotky takze to tu idem zahltit. Jedlo za stredu, koli praci som nestihla moj salatovy bar, takze som mala kuracie stehno s kapustou - nemam obrazok, tak pridavam ilustracny podobny. Na ranajky bryndza so sunkou a repou. Vecera bola po navsteve farmarskeho obchodu - tlacenka, sunka a jelenia susena klobaska.
Image

maldi

Post by maldi » 08 Oct 2016, 18:21

Jedlo za stvrtok. Prazenica so slaninkou, tuniak a tradicny obedovy salat. Po cviceni protein.
Image

maldi

Post by maldi » 08 Oct 2016, 18:32

Piatok som to moc nezvladla podla predstav. Som bola vecer neplanovane pozvana do restiky a nedalo sa odmietnut, ale nedala som si dezert, takze som aspon trosku na seba hrda, aj ked som mala viac jedla ako mi trebalo. Na ranajky cvikla s kozim syrom, klasicky salat z jedalne, olovrant proteinka, vecera tekvicovy puding s mandlovym maslom a kokosom. No a druha vecera v restike - predjedlo grilovana zelenina a jedlo salat s kuracim grilovanym masom a kuskami slaninky.
Image

maldi

Post by maldi » 08 Oct 2016, 18:33

Piatkova vecera z restiky.
Image

šamska

Post by šamska » 08 Oct 2016, 21:16

zdravim, prajem vela uspechov, trosku som si pozrela tie fotky a neviem ale trosku sa mi zda ze privela bielkovin len tak odhadom a malo sacharidov.. hm?? vazis a pocitas si to? aspon priblizne??? a co ti vychadza?
aj telo je dar od Boha znicit ho obezitou by bol velky hriech...uz to uz nejdem skusat. idem to zmenit!!!

moje male ciele:
ciel 1: pod 80 kil (splneny)
ciel 2: vaha pod 75kil (splneny)
ciel 3: BMI pod 30
ciel 4: vaha pod 70 kil

Image

maldi

Post by maldi » 08 Oct 2016, 21:38

ahoj samska, nie nepocitam ani nevazim, snazim sa pocuvat svoje telo a orientovat podla hladu, co sa tyka mnozsta. Joj len keby som nepodliehala stresu, smutku, strachu a ...nesnazila sa to riesit jedlom thumb2 ako sa to vola? emocionalne prejedanie, ci take cosi, je mojim problemom. Bielkoviny mam asi v norme, ale sachre som si prehodila s tukmi.
Image

šamska

Post by šamska » 08 Oct 2016, 22:19

no v tom neporadim, ja som takym emocionalnym zajedanim pribrala pred casom 20 kil..rozvod..financna situacia..operacia..dovod zajest emocie sa vzdy nasiel, ale potom som sa jedneho dna prebudila a zisstila, ze som vymenila satnik o niekolko velkosti a aj tak mi je vsetko male tesne hnusne..ze takto nechcem byt a uz vobec nemozem dovolit aby sa to zhorsilo.. ale prvvy rok a pol potom co som sa odhodlala to zmenit sa nedialo nic..iba som udrziavala vahu a mozno kilo dve hore dolu.. az teraz v lete som sa rozhodla ze naozaj musim sa pohnut dalej, teda naspat - na vahe..mam chvilky ked si este zajedam kadeco ale uz len vynimocne a tak viem, ze ma to zasadne neovplyvni, ale kedysi to hranicilo so zavislostou - na sladkom.. moj problem nebol v mnozstve jedla teda ale v mnostve KJ - v sladkostiach.. a bola som hlupa keby som vedela to co dnes, dnes sa pozriem na sladke a hned ti poviem, aha tento ma 2500KJ, toto az 4000 atd.. aj cloveka prejde chut toothsmile :roll:

skus si predsa len pocitat, ak nebudes vazit, aspon priblizne parkrat si odvaz alebo vypocitaj kolko coho (napriklad mas 20dkg sunky a rozdelis na dve polovice tak nemusis vazit iba rozdelis porciu aby si vedela kolko cca zjes..) a nahadzat do kalkulacky kolko toho vyjde, niekedy clovek potrebuje vidiet tie cisla aby vedel ze tu musi ubrat hoc len par lyzic a tam pridat.. ja osobne mam ten problem, ze co jem to jem mam vsetkeho malo .... vzdy som jedla malo a to co by mala byt pre mna bezna procia podla jedalnicka je pre mna mega porcia, tak vselijako vymyslam, preto viem ze to nieje idealne ale aspon chudnem a verim, ze do roka schudnem na tu moju cielovu vahu albo aspon velmi blizko.

tak chudnutiu zdar :)
aj telo je dar od Boha znicit ho obezitou by bol velky hriech...uz to uz nejdem skusat. idem to zmenit!!!

moje male ciele:
ciel 1: pod 80 kil (splneny)
ciel 2: vaha pod 75kil (splneny)
ciel 3: BMI pod 30
ciel 4: vaha pod 70 kil

Image

maldi

Post by maldi » 08 Oct 2016, 23:17

samska dik, za rady, drzim aj tebe palce, nech sa ti dari v chudnuti.
Image

aktak33

Post by aktak33 » 09 Oct 2016, 10:07

Maaldi, aj ja sa riadim svojim telom. Vacsinou mi sepka spravne co mam robit, len skoda ze ked ma prevalcuju emocie, som zrazu hlucha a telo nepocuvam!
Ja som kedysi vazila kazdy den, pol roka, mam vypracovanu tabulku kde mi presne isli cisla podla toho co som jedla a gramaze, dokonca som dohadzovala to, co mi chybalo. Vymakala som si ju sama a bola som na to hrda. Len potom som uz nevazila prisli vlemi tazke casy pre mna, emocie valcovali a bolo to nanic. Telo preslo zmenou, prisiel prechod a kym som si zvykla na nove signaly, tak som zrazu bola niekde inde vahovo. No a potom same stresy tu boli a zajedanie mojho stavu. U nas to bolo az take, ze ked videl manzel ako si kupujem kofilu, prve co sa ma spytal bolo: Co sa stalo? CO ta trapi? Teraz sa mam celkom pod kontrolou...a preto sa dari chudnut a pri tom mat aj dobry pocit.

Maldi, zodpovedne studujem knihu Partykovej, planujem co a ako..ale najprv cistenie organizmu a potom ozdravenie lacnenim.... zacinam byt mudra ako vagon tupych brusli :-))) :-)))
Môj ručný ticker:
Štartovacia váha: 107,7 kg BMI 36,4 júl 2018
1. cieľ: zhodiť 10% štartovacej váhy: 96,9 kg BMI 32,7 splnený január 2019
2. cieľ: zhodiť 10% z 96.9 kg
Posledné váženie: 96,3 kg

Ostáva mi schudnúť 9,1 kg

Post Reply