Len v kratkosti pre porovnanie:
- dlhodobu dehydratacia 1-2l denne (nemohol som uz ani darovat krv, pretoze bola husta a odpadaval som)
- sedava praca bez nejakeho pohybu (ziadnemu sportu som sa dlhodobo uz davno nevenoval)
- zla strava (jedol som co prislo, casto som ranajky nemal, na obed sa prezieral potom do vecera casto hladovka a prezieranie vecer o 9-10h)
teraz som to ale cele prekopal a snazim sa uz od pondelka minuleho tyzdna tj. 25.1.
- pravidelne jest (tie 2-3 hodiny ak je to mozne)
- pitny rezim som zmenil na cca 4l/den
- fitnes (uz od konca minuleho roka som zacal aj s posilkou a teraz ked mam sparing partnera tak sme to zacali trosku viac aj tlacit do predu)
zatial mam z toho dobry pocit, tak uvidime ako sa mi bude darit, hlavne dufam ze v takomto rezime sa udrzim dlhodobo.
mometalne si vsetku stravu zapisujem do aplikacie MyFitnessPal kde mam nastaveny ciel 1kg tyzdenne a podla toho sa snazim dodrziavat mnozstvo kalorii a taktiez cez tracker vivosmart hr si meriam kroky, aktivitu, tep a teda vidaj kalorii. takze snazim sa podla zozbieranych udajov stravovat tak ako by som mal aby som sa drzal planu
volam sa Čabi, mám 25 rokov a 177cm (podla BMI 32,5! by moja vaha mala byt 72kg, takze 30kg nadvaha)
vaha
25.01.2016 103,9kg
02.02.2016 101,1kg
ciel: do leta (jun,jul) zhodit aspon 10kg a dostat sa pod 90kg
sekundarny ciel: nasledne schudnut na 75-80kg (podla toho ako budem vyzerat, kedze aj fitko nieco spravy

dlhodoby a konecny ciel: udrzat si danu vahu
dufam ze mi to vydrzi tak ako mnohym z vas, ste pre mna dobrym vzorom a jasnym prikladom ze to ide ak ma clovek silnu volu a pusti sa do toho. snad za pol roka rok aj ja tu budem mat taku peknu tabulku s datummi a vahami kde to bude pekne klesat