Co mam urobit - Mary
- kikuš
Re: Co mam urobit - Mary
mary, ak ťa popicháva, je to chrbtica. Infarkt tlačí - sústavne... Ja som mala vysoký tlak, ako som schudla nemám...ak sa ti podarí zhodiť, na 90% sa ti upraví tlak...( bisťu, aj lekárka som )
Drž sa
Drž sa
1.3.2014 - 103 kg (výška 180 cm, vek 41)
8.2.2015 - 80 kg
cieľ: udržať cca 80 kg
"Čo všetko môžem dokázať? Všetko, čo si zaumienim." H. Schliemann
8.2.2015 - 80 kg
cieľ: udržať cca 80 kg
"Čo všetko môžem dokázať? Všetko, čo si zaumienim." H. Schliemann
- mary
kikus, ved ja nevravim, ze nema pravdu, ale moja doktorka vidi diagnozy pomaly od dveri... Ani Ty nie si zla lekarka
Je mi to divne, ze chodim este na rehabilitaciu a dam do poriadku pravu stranu a pokazi sa ta druha. Som si myslela, ze som za vodou a zdrava. Len nech uz ma ta hlava prestane boliet a bude dobre. Ale riadne som sa vystrasila, az tak, ze rozmyslam, ze budem jest uz ozaj zdravo. Uvidime, dokedy ma to bude drzat. Dik za podporu.
Je mi to divne, ze chodim este na rehabilitaciu a dam do poriadku pravu stranu a pokazi sa ta druha. Som si myslela, ze som za vodou a zdrava. Len nech uz ma ta hlava prestane boliet a bude dobre. Ale riadne som sa vystrasila, az tak, ze rozmyslam, ze budem jest uz ozaj zdravo. Uvidime, dokedy ma to bude drzat. Dik za podporu.
56r/167cm
"Neříkej že nemůžeš, když nechceš. Protože přijdou velmi brzy dny, kdy to bude daleko horší: budeš pro změnu chtít a pak už nebudeš moci. "
cieľ 69,7kg
"Neříkej že nemůžeš, když nechceš. Protože přijdou velmi brzy dny, kdy to bude daleko horší: budeš pro změnu chtít a pak už nebudeš moci. "
cieľ 69,7kg
- tini
Mary, hlavne klud. Dobre, ze to chces riesit, treba urcite zistit pricinu. Velmi Ti prajem, aby sa ti polepsilo. A co sa tyka zeleniny, ak ta nafukuje surova, jedavaj varenu, ta je zvacsa velmi dobre stravitelna. este lepsie, pripravenu na pare. Drz sa a daj vediet, ako sa mas..
41 rokov, 178 cm, cca 63,5kg, max vaha 92kg,
Ciel: Zit zivot naplno. Zivot je pohyb. Kalokagatia.
"Dobre vidime iba srdcom. To hlavné je očiam neviditeľné."
Ciel: Zit zivot naplno. Zivot je pohyb. Kalokagatia.
"Dobre vidime iba srdcom. To hlavné je očiam neviditeľné."
- mary
Vo stvrtok som mala 101.3kg. Uz nemam sil to ani sem pisat. Proste to nejde. Neda sa stuknut vypinacom, hlava uzavreta. Neda sa mi. Skusala som na to nemysliet, ale ani to nepomaha. Asi budem dozivotne takato. Posunula som si ciastkovy ciel na mensie cislo, snad.... Mirova kniha a jej myslienky presli okolo mna a nic... Citam clanky o chudnuti a cviceni, take, co su nabite pozitivnou energiou a nic, nic...Splin jak svina. Asi sa na to vybodnem.
56r/167cm
cieľ 69,7kg
cieľ 69,7kg
- misela
mary, preco chces schudnut? alebo co ti vyhovuje v aktualnom stave?
neviem ti poradit, kasli na vsetky rady, lebo nikto nezije tvoj zivot v tvojej kozi...ty najlepsie vies, co tvojmu telu a dusi prospieva a co nie...
u mna sa to cca pred 3 mesiacmi lamalo...prisla som na to, preco sa sabotujem - jednoducho v chudnuti v strave a pohybe som teoreticky dobra...mam niekolkorocne skusenosti...mam temu, ktoru viem na dni rozoberat...no doslo mi, ze som zabudla zit...takze kaslem na chudnutie - hybem sa, nie lebo chudnem, ale preto, ze aikido, kik a cinky milujem...jem nie preto, aby som nepribrala, ale preto, lebo moje telo potrebuje ziviny, aby bolo zdrave, prospievalo a vladalo sa hybat a zit...spim, lebo bez regeneracie by telo nefungovalo ako ma - kaslem na filmy a pc do 23.00 najneskôr spim...
mary drzim ti palceky...
neviem ti poradit, kasli na vsetky rady, lebo nikto nezije tvoj zivot v tvojej kozi...ty najlepsie vies, co tvojmu telu a dusi prospieva a co nie...
u mna sa to cca pred 3 mesiacmi lamalo...prisla som na to, preco sa sabotujem - jednoducho v chudnuti v strave a pohybe som teoreticky dobra...mam niekolkorocne skusenosti...mam temu, ktoru viem na dni rozoberat...no doslo mi, ze som zabudla zit...takze kaslem na chudnutie - hybem sa, nie lebo chudnem, ale preto, ze aikido, kik a cinky milujem...jem nie preto, aby som nepribrala, ale preto, lebo moje telo potrebuje ziviny, aby bolo zdrave, prospievalo a vladalo sa hybat a zit...spim, lebo bez regeneracie by telo nefungovalo ako ma - kaslem na filmy a pc do 23.00 najneskôr spim...
mary drzim ti palceky...
max. 120kg 125cm pás
5/18 103kg, 105cm
5/19 85kg, 95 cm
5/20 76kg
6/20 73kg
7/20 65kg, 75 cm
10/20 64kg, 72 cm
01/21 63kg 70 cm
5/18 103kg, 105cm
5/19 85kg, 95 cm
5/20 76kg
6/20 73kg
7/20 65kg, 75 cm
10/20 64kg, 72 cm
01/21 63kg 70 cm
- miskaslivka
Mary nevzdavaj sa,lebo ked sa na to uplne vykasleme tak zacneme casom priberat.
Ja mam tiez blbe obdobie,ze nejak sa neviem rozbehnut,stale sa vyhovaram a tympadom my vaha uz 2 roky stoji na tom istom hnusnom trojcifernom cisle
ale mam taky dojem,ze aj forum nejako utichlo a je menej aktivne
Ja mam tiez blbe obdobie,ze nejak sa neviem rozbehnut,stale sa vyhovaram a tympadom my vaha uz 2 roky stoji na tom istom hnusnom trojcifernom cisle
ale mam taky dojem,ze aj forum nejako utichlo a je menej aktivne
- mary
Taak troska zbilancujem minuly rok: no ziadna slava to nebola... A v podstate som maximum prekrocila len o 100g, na 105.8kg. Odkedy som sa odmlcala, vsetko som to najedla spat. Doma je vsetko O.K., surodenecke vztahy v ramci normalu, ale v praci... z hodiny na hodinu sa trikrat zmenilo moje detasovane pracovisko... trocha som si poplakala (rozumej mensi hysak), ale uz sa nenecham rozhadzat, je mi to jedno. Najlepsie bude, uplne sa odstrihnut od stareho detaska.
Zatial este mam vynimky, ale pilujem to. Pomaha mi, ze nahovaram na kvalitnejsie jedlo manzela, ten ma zas podpichuje na cvicenie a asi mu neodolam.... tak nech sa nam dari v tomto roku.
Zatial este mam vynimky, ale pilujem to. Pomaha mi, ze nahovaram na kvalitnejsie jedlo manzela, ten ma zas podpichuje na cvicenie a asi mu neodolam.... tak nech sa nam dari v tomto roku.
56r/167cm
cieľ 69,7kg
cieľ 69,7kg
- mary
Hlasim-nehlasim 104.9kg . Nejake choroby ma obchadzaju, zasa dutiny, asi to neodislo uplne, co sa ma drzalo. Chcem byt zdrava. Od Noveho roka som mala iba jednu sladkost a jedlo nedodrziavam uplne. Chcem byt zdrava a chcem zacat cvicit.
56r/167cm
cieľ 69,7kg
cieľ 69,7kg
- mary
105.5
56r/167cm
cieľ 69,7kg
cieľ 69,7kg
- Janiina
Ahoj Mary.
Zablúdila som sem, a čítam, že sa motáš na mieste. Dobre to poznám. Nemám síce Tvoju váhu, no aj v tej svojej sa cítim zle. Mám malé dieťa a záleží mi na tom, aby malo zdravú mamu. Nechápem, ako som mohla zatvárať oči, veď odkedy je na svete, jedla som najhoršie a správala sa najnezodpovednejšie vo svojom živote. A predsa viem, ako velmi ma potrebuje.A nielen preto, by som tu bola, dala mu najesť, dala ho spať, ale aby som aj vládala sa s ním hrať, blázniť, behať, športovať a nie sa ledva zohla, či mi brucho zavadzia a fučala pri pár schodoch. Vedela som, že robím všetko zle, ale nevedela som sa nakopnúť zmeniť to. Píšem ti preto, že sama podla seba viem, že začať niečo dodržovať, ale nie úplne, jesť, ale nie úplne vzorne, to nefunguje, aspoň mne nie. Bud sa rozhodnem (trvalo mi to 3 roky) a potom to robím dôsledne a snažím sa najlepšie ako viem, alebo robím niečo len tak napoly a nikam to nevedie, len som frustrovaná z toho, že sa snažím a nedarí sa mi, že veď "chudnem", ale žiadne výsledky a takýto tlak dlho nevydržím a zlyhám. Radím Ti, daj si na chvílu pauzu a zatial si zrekapituluj, prečo vlastne chudneš, skús sa pozerať do budúcna, akoby si sa videla už v cieli, skús sa vžiť do toho pocitu. Prečítaj si znova príbehy tých čo schudli z velkej váhy a presvedč samu seba, že sa to dá, že to funguje a že sa to aj Tebe podarí, keď sa rozhodneš.Držím Ti palce!
Zablúdila som sem, a čítam, že sa motáš na mieste. Dobre to poznám. Nemám síce Tvoju váhu, no aj v tej svojej sa cítim zle. Mám malé dieťa a záleží mi na tom, aby malo zdravú mamu. Nechápem, ako som mohla zatvárať oči, veď odkedy je na svete, jedla som najhoršie a správala sa najnezodpovednejšie vo svojom živote. A predsa viem, ako velmi ma potrebuje.A nielen preto, by som tu bola, dala mu najesť, dala ho spať, ale aby som aj vládala sa s ním hrať, blázniť, behať, športovať a nie sa ledva zohla, či mi brucho zavadzia a fučala pri pár schodoch. Vedela som, že robím všetko zle, ale nevedela som sa nakopnúť zmeniť to. Píšem ti preto, že sama podla seba viem, že začať niečo dodržovať, ale nie úplne, jesť, ale nie úplne vzorne, to nefunguje, aspoň mne nie. Bud sa rozhodnem (trvalo mi to 3 roky) a potom to robím dôsledne a snažím sa najlepšie ako viem, alebo robím niečo len tak napoly a nikam to nevedie, len som frustrovaná z toho, že sa snažím a nedarí sa mi, že veď "chudnem", ale žiadne výsledky a takýto tlak dlho nevydržím a zlyhám. Radím Ti, daj si na chvílu pauzu a zatial si zrekapituluj, prečo vlastne chudneš, skús sa pozerať do budúcna, akoby si sa videla už v cieli, skús sa vžiť do toho pocitu. Prečítaj si znova príbehy tých čo schudli z velkej váhy a presvedč samu seba, že sa to dá, že to funguje a že sa to aj Tebe podarí, keď sa rozhodneš.Držím Ti palce!
- mary
Janiina, dik za pismenka. Nikdy som si nemyslela, ze takto dopadnem. Vzdy som mohla jest, co som chcela a dlho-predlho nic nebolo vidno. Teraz sa ma to drzi ako kliest a nie a nie odist prec. Okrem ineho su na vine moje stresy, bud z toho ci onoho. Teraz najma tie z prace. Tak nakoniec budem chodit na nove detasovane pracovisko a sa tesim. Ze povolia nervy a budem mat vacsi klud, nebudem citit velky psychicky tlak.
Vcera som po prvy raz od septembrovej choroby cvicila, troska eliptical, cinky a brusaky - asi hodinu. Dnes ma bolia stehna, ale tesim sa tomu. Hlavka sa precistila. Bude dobre, citim to v kostiach. Drzte sa.
Vcera som po prvy raz od septembrovej choroby cvicila, troska eliptical, cinky a brusaky - asi hodinu. Dnes ma bolia stehna, ale tesim sa tomu. Hlavka sa precistila. Bude dobre, citim to v kostiach. Drzte sa.
56r/167cm
cieľ 69,7kg
cieľ 69,7kg
- Janiina
Mary, super, že si si utriedila myšlienky a aj veci v práci sa utriasli. Bude dobre, určite! Treba sa na to nastaviť a ísť si za tým pozitívnym pocitom.A za to cvičenie, po ňom sa človek fakt cíti lepšie, že sa prekonal a svalovica mu aspon pripomína, že si dal do tela. Ja som tuším nikdy nemohla jesť čo som chcela. Vždy sa to na mňa lepilo, len niekedy som s tým úspešnejšie bojovala a držalo sa to ako tak v normále, a ked som polavila, nalepilo sa toho ešte viac. Teraz to treba naštartovať a zbaviť sa toho nalepeného kým nie je neskoro. Držím palce v ďalšom dni.
- mary
Ako som zacala, tak som aj skoncila. Vo stvrtok rano som sa zobudila a tlak zas blby, spodny na 102, nevolno, bolest hlavy a dvakrat ma prehnalo, chvilu teplo, chvilu zima. Vraj nic z toho nie je z vysokeho tlaku podla obvodacky. Tak som ostala doma sa kuryrovat. V piatok rano do prace, ale nebolo to ono. Zas tlak podskocil a navecer uplne. Nejak som ho stlacila dole. Ale z coho je taky, netusim. Musim na to opatrne, zlahka, ale ten tlak ma strasi... Vo stvrtok som mala 106.3kg, dnes asi o kilo menej a citim sa lepsie, asi mi prichadzaju moje dni... vela soli, pocasie, prechod - som z toho jelen...
56r/167cm
cieľ 69,7kg
cieľ 69,7kg
-
Ahoj mary, skús magnézium, možo zaberie. Ak dáš dolu 20kg, zaručene sa Ti tlak zníži na normál. Takže , odbúrať stres a ideme..ahoj
- Vik
Ahoj mary!
sem-tam k tebe zabludim a vidim, ze sa motas okolo rovnakych kileciek uz pekne davno. Preco ti nejde trochu zhodit? Tiez suhlasim s myslienkou, ze ak schudnes, tlak sa upravi. Vobec sa nemusis namahat cvicenim ak ta to len demotivuje, uprav si jedalnicek a tie kilecka pojdu dole aj same. Vsak sa trochu zapri, nieco si odopri a ide to! Podla mna sa ani vekom nechudne tazsie, videla som to na mojej mamke. Bola u mna 10-dni a podla mojho jedalnicka schudla 2-kg. Bohuzial vekom sa asi tazsie nieco odrieka a ludia su pohodlnejsi, aj ona sa doma hned vratila do starych kolaji a samozrejme uz pribrala aj tie stratene kilecka... Ja ju darmo strasim infarktom a neviem cim este, jednoducho je tvrdohlava.
Takze aj ty si daj trochu povedat a posnaz sa trosku, ved mas este raz tolko rockov pred sebou, hadam si ich chces uzivat a nie len dozivat !
Takze podme na to!! Drzim palce.
sem-tam k tebe zabludim a vidim, ze sa motas okolo rovnakych kileciek uz pekne davno. Preco ti nejde trochu zhodit? Tiez suhlasim s myslienkou, ze ak schudnes, tlak sa upravi. Vobec sa nemusis namahat cvicenim ak ta to len demotivuje, uprav si jedalnicek a tie kilecka pojdu dole aj same. Vsak sa trochu zapri, nieco si odopri a ide to! Podla mna sa ani vekom nechudne tazsie, videla som to na mojej mamke. Bola u mna 10-dni a podla mojho jedalnicka schudla 2-kg. Bohuzial vekom sa asi tazsie nieco odrieka a ludia su pohodlnejsi, aj ona sa doma hned vratila do starych kolaji a samozrejme uz pribrala aj tie stratene kilecka... Ja ju darmo strasim infarktom a neviem cim este, jednoducho je tvrdohlava.
Takze aj ty si daj trochu povedat a posnaz sa trosku, ved mas este raz tolko rockov pred sebou, hadam si ich chces uzivat a nie len dozivat !
Takze podme na to!! Drzim palce.