Začala som chudnúť 1. 5. 2008 z váhy 95 kg, hrudník 116 cm, pás 100 cm, boky 128 cm, stehno 68 cm,
11. 1. 2012 som zaznamenala 72 kg, hrudník 98 cm, pás 87 cm, boky 103 cm, stehno 59 cm, takže sa mi podarilo schudnúť 23 kg, zmenšiť hrudník o 18 cm, pás o 13 cm, boky o 25 cm a stehno o 9 cm.
Dosť som zvažovala, či poskytnúť informácie o sebe, ale dospela som k názoru, že môj malý úspech môže povzbudiť ženy, ktoré si už viacej pamätajú a neveria, že sa im ešte podarí dosiahnuť nejaký zvrat vo svojom živote. Chcem vám všetkým povedať, že ja som predtým stále tvrdila, že mňa schudne až nejaká choroba, avšak stal sa opak a schudnutím sa mi podarilo odstrániť zdravotné problémy a hlavne neuveriteľne zvýšiť kvalitu svojho života. Je zo mňa nový človek, sebavedomejší, aktívnejší, plný energie a životnej sily. Lieky na vysoký krvný tlak a problémy so žalúdkom už nepotrebujem,(samozrejme vylúčila som ich až po konzultácii s lekárom a dlhodobejších dobrých výsledkoch).
Nie som síce s dosiahnutým výsledkom ešte maximálne spokojná, ale keďže nechcem skĺznuť neželaným smerom (uhnať si nejakú ppp), budem pokračovať v spôsobe stravovania voľnejším spôsobom (toto vlastne praktizujem už skoro dva roky). Za ten čas som si uvedomila, že môj organizmus zrejme na záťaž, ktorou ho obdaruvávam, potrebuje vyzerať tak, ako momentálne vyzerá. Nejdem teda nič znásilňovať, ale keď sa postupne zadarí ešte ísť s váhou dole, brániť sa rozhodne nebudem

Ešte pripájam foto tučnej minulosti a vylepšenej súčasnosti: